PRAKTISCHE INFO TWO 8

Beste kunstliefhebber,

Aansluitend bij de maatregelen ter beperking van het coronavirus, zal het aangekondigde event van 29 maart verplaatst worden naar een latere datum, waarvan U nog in kennis zal gesteld worden.

Bedankt voor uw begrip.

13u tot 17u30 WELKOM bij LABIOMISTA

Hier kunnen jullie de wandeling starten om de wereld van KOEN VANMECHELEN te ontdekken. Nieuwsgierig? Neem vast een kijkje via de volgende link: https://www.labiomista.be/site

Adres: LABIOMISTA, Marcel Habetslaan 50, 3600 Genk

Tussen 14u en 20u WELKOM bij CUCINA DE LUCA

Hier kunnen we gezellig na babbelen over de wereld van KOEN VANMECHELEN of over de gewone zaken van het leven….onder het genot van fijn gezelschap, een hapje, drankje en muziek. ( bewaar jouw ingangsticket voor een lekker drankje)

Adres: CUCINA DE LUCA, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk ( aan de overkant van LABIOMISTA)

TOMBOLA

Koop aan de inkom van LABIOMISTA uw lotje en maak kans op een geschenken pakket van KOEN VANMECHELEN! De tombola winnaars worden bekend gemaakt om 19u bij CUCINA DELUCA. We zullen de winnende nummers ook vermelden op deze website!

HOE KOMT U ER?

Route

Met de auto

GPS adres: Marcel Habetslaan 50, 3600 Genk

LABIOMISTA telt 2 parkings, ze zijn gesignaleerd met P1 en P2. P1 is de primaire parking ter hoogte van Marcel Habetslaan 50. Indien deze volzet is kan je doorrijden naar P2, aan het opleidingscentrum PLOT ter hoogte van Marcel Habetslaan 5. Deze parkings liggen op wandelafstand van het onthaalgebouw van LABIOMISTA.

Ook voor Cucina de Luca is er parkeergelegenheid

Met de autocar

Er is een drop-off zone voor autocars ter hoogte van Marcel Habetslaan 60.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar het station van Genk. De dienstregeling vind je terug op de website van de NMBS. Vanuit het station van Genk rijden buslijnen 31 en G6 naar LABIOMISTA. Stap uit aan de halte ‘Zwartberg Nieuwe Kempen’. Wandel terug richting het rondpunt (3 minuten), hier zie je het onthaalgebouw van LABIOMISTA liggen.

Met de fiets

In Limburg is er een uitgebreid fietsroutenetwerk. En ook in Genk is er een gratis fietskaart te verkrijgen. Ter hoogte van het onthaalgebouw kan je een fietsparking terugvinden.